Speeltijd

Lang verwacht en vooral hard aan gewerkt... Vandaag stelt Niels met heel veel trots zijn debuutalbum Speeltijd voor. Het werd een heel persoonlijk album met allemaal nummers waarbij Niels mee de tekst heeft geschreven. Samen met Miguel Wiels, Ronald Vanhuffel, heel wat muzikanten en platenfirma CNR slaagde Niels erin om zijn passie voor muziek weer te geven in deze 13 nummers. Hopelijk bezorgt het jullie een glimlach op je gezicht, soms een krop in de keel, maar vooral veel dagen zonder stem!

Koop het album via iTunes

of

laat het leveren bij je thuis

 

Update!

Eén week na releasedatum piekt het debuutalbum van de 28-jarige presentator/zanger/acteur Niels Destadsbader maar liefst op nummer 2 van de Ultratop 200 albumcharts en in de Belgische albumlijst behaalt het zelfs een nummer 1 positie! 

Niels reageert vandaag uiterst enthousiast op het geweldige nieuws! "Mijn eerste pakje voor onder de kerstboom komt best vroeg maar ik ben er ontzettend blij mee! Benieuwd of er de komende weken nog zo'n plezante verrassingen gaan tussenzitten! Werken met toppers als Miguel Wiels en Ronald Vanhuffel heeft mijn muziek naar een hoger niveau getild, het doet echt deugd dat de mensen dit kunnen smaken!"

"We hebben héél erg hard gewerkt aan dit album. Aan al deze liedjes. En net wanneer we dachten dat een liedje wel klaar was, gingen we er toch nog 'ns doorheen om te kijken waar het beter kon. Ik ben trots op Niels, hij is een supertalent", zegt een glunderende Miguel Wiels.

"‘Speeltijd' is een album vol liedjes uit het hart, het was het een plezier om ze te producen en op te nemen! Voor mij geeft Niels hiermee het betere Nederlandstalige lied door aan de nieuwe generatie van nu!", aldus Ronald Vanhuffel.