Terug naar overzicht

'Hey Pa' clip online EN op nr. 1

Niels Destadsbader piekt op 1 in de Vlaamse Ultratop 50 & stelt in primeur zijn nieuwe videoclip voor

Het lijkt Niels Destadsbader voor de wind te gaan, vanmiddag raakte bekend dat zijn nieuwe single ‘Hey Pa' minder dan 3 weken na release al helemaal bovenaan de Vlaamse Ultratop 50 prijkt. De populaire zanger - acteur - presentator scoort hiermee zijn tweede nummer-1-hit en was uiteraard dolgelukkig vanmiddag toen hij het nieuws vernam.

‘Mijn eigen nummer in de film van FC De Kampioenen, de reeks waarmee ik opgroeide, was een droom die uitkwam', zegt Niels. ‘Maar dat ik net met dat nummer vandaag op 1 mag staan in de Vlaamse Ultratop 50 en voorbeelden als Stan Van Samang en Clouseau voorbijsteek is haast ongelofelijk voor mij. Ik was er even overdonderd door en ben er echt ontzettend dankbaar voor‘, aldus een enthousiaste Niels.

De timing voor deze nummer-1-hit kon echt niet beter worden gekozen want vandaag stelt Niels ook de videoclip van ‘Hey Pa' voor! Gezien Niels' inbreng in de nieuwe bioscoopfilm ‘Jubilee General' van FC De Kampioenen (hij acteert in de film én z'n single wordt gebruikt in de aftiteling) kon het haast niet anders dan dat de clip exclusief beeldmateriaal uit de film zou bevatten. Voor hen die de film nog niet zagen gaan we de pret niet bederven maar als je clip en film gezien hebt dan had je wellicht al door dat het nummer niet alleen handelt over de pa van Niels, maar misschien ook wel over de pa van ‘Ronaldino'.

Bekijk de clip nu als eerste hier: www.youtube.com/watch?v=QvtzjoQK_5I

Het zijn erg drukke tijden voor Niels want tot 6 November presenteert hij ook nog de
razendpopulaire TV-show ‘K3 zoekt K3' op VTM. De drukte weerhoudt hem echter niet om van ieder moment te genieten nu zijn jarenlange inzet helemaal in de plooi lijkt te vallen.

Fan? Koop de single dan snel via iTunes: http://smarturl.it/HeyPa