Sluit

Niels Destadsbader

Terug naar home

3 januari 2018

Nieuwe single + clip

Niels Destadsbader beleefde dit jaar zowat de zomer van zijn leven. Met meer dan 60 live optredens op de teller, een plaatsje op Werchter Boutique en de Zomerhit van 2017 'Skwon Meiske' op zak leek het de zanger/presentator/acteur voor de wind te gaan. Vorige week werd ook bekendgemaakt dat Niels in het voorjaar van 2018 zijn opwachting zal maken in de nieuwe editie van 'Liefde Voor Muziek'. Ondertussen loopt Niels' album 'Speeltijd' nog steeds als een trein, bijna één jaar na release stond het album vorige week nog op nummer 1 van de Ultratop 200 albumcharts.

Deze morgen onthulde Niels zijn nieuwe single 'Sara' met bijhorende videoclip en daarin zien we een opvallende verschijning, niemand minder dan actrice Moora Vander Veken. Het moet dit jaar zowat 5 jaar geleden zijn dat Niels en Moora in 'Amika' kusten. Niels moest dan ook niet lang zoeken om zijn ideale 'girl next door' te vinden als tegenspeelster.

'Sara' is vanaf nu verkrijgbaar als digitale download of via streaming. Uiteraard staat het nummer ook op de albums 'Speeltijd' en 'Speeltijd (Niels & Wiels Editie)'.